Inspiratiecafé: Suzie’s Farm

Op 8 februari 2023 is er van 12.30 uur tot circa 15 uur een inspiratiecafé bij Suzie’s Farm, Loohuisweg 5 in Aalten.

Hoe onderscheid je je met je bedrijf en hoe bereik je je klanten? Vragen waar elke ondernemer over nadenkt. In februari gaan we naar Suzie’s Farm, waar Suzanne Ruesink sinds twee jaar een horecagelegenheid en winkel runt en producten van de boerderij rechtstreeks op het bord belanden. Farm, food en fun komen hier samen. 

Suzanne vertelt hoe ze op ideeën komt, hoe ze vasthoudt aan de koers én hoe ze een groeiende stroom bezoekers bereikt. Ook projecten zoals Silo Art Tour Achterhoek en Ode aan de Os passeren de revue tijdens dit inspiratiecafé. En natuurlijk is er voldoende tijd om tijdens de lunch te proeven van o.a. het eigen ossenvlees.

Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Meer weten of je direct aanmelden kan bij Ellen de Lange (ellen@deinnovatiecooperatie.nl) of Linda Commandeur (linda@deinnovatiecooperatie.nl).

Lees het interview met Suzanne: ‘Bij alles wat ik doe zijn mensen en verbinding maken het uitgangspunt’.

Inspiratiecafé

Inspiratiecafés zijn momenten van inspiratie, ontmoeting en verdieping op het gebied van landbouw, innovatie en ondernemerschap. De inspiratiecafés zijn bedoeld voor boeren, loonwerkers en andere agro MKB’ers uit de Achterhoek, Liemers en Cleantech Regio. Minimaal vier keer per jaar komen geïnteresseerde ondernemers in wisselende samenstelling bijeen. Elke keer op een andere locatie.