Excursie Hoeve Biesland

De Innovatie Coöperatie organiseert een excursie naar Hoeve Biesland in Delfgauw. Het meer dan 100 jaar oude familiebedrijf wordt sinds jaar en dag gerund door de familie Duijndam. Met tien Achterhoekse ondernemers brengen we op woensdag 6 november een bezoek aan dit inspirerende bedrijf in de Randstad.

Mieke en Jan Duijndam en Tim van Bregt zijn op de boerderij verantwoordelijk voor de verzorging van de dieren. Naast schapen, kippen en paarden worden er op biologisch-dynamische wijze 359 Fleckvieh runderen gehouden, waarvan 159 melkkoeien en de 200 stuks jongvee. Tevens richt het bedrijf zich op de eigen slagerij, natuurbeheer, bakkerij, winkel, educatie en een groentetuin. Dit bedrijf is een zeer inspirerend voorbeeld van hoe je op een duurzame manier en in verbinding met de maatschappij kunt boeren.

Aanleiding voor dit inspiratie bezoek is de wens van een aantal Achterhoekse boeren om zich in een gevarieerd gezelschap te oriënteren op nieuwe verdienmodellen, korte ketens en verbinding met de consument. De Innovatie Coöperatie organiseert deze excursie in samenwerking met de Gemeente Lochem, de eigen bijdrage bedraagt 25 euro per persoon.

Het programma op woensdag 6 november is als volgt:

11.00 u – Vertrek per bus – Gemeentehuis, Hanzeweg 8, Lochem – voor lunch wordt gezorgd
13.00 u – Ontvangst en excursie Hoeve Biesland door Jan Duijndam
15.00 u – Afsluiting en terugreis
17.00 u – Verwachte aankomst in Lochem

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Erik Koldewey, dit kan via: info@deinnovatiecooperatie.nl of +316 53 50 33 29

Terug naar het overzicht